"Фінікс" прийняв рішення розстатися з українцем Ленем

Поділитися
"Фінікс" прийняв рішення розстатися з українцем Ленем Лень покине "Фінікс" © bleacherreport.com
Український баскетболіст стане вільним агентом.

Клуб НБА "Фінікс" прийняв рішення не зберігати у команді українського центрового Олексія Леня і відмовитися від прав на гравця. Таким чином, з 1 липня Лень стане необмеженим вільним агентом, інформує azcentral. Головною причиною відходу Леня з "Санз" є вибір "Фініксом" центрового Деандре Ейтона під першим номером драфта НБА 2018 року, тому послуги Леня більше не є актуальними для команди.

У минулому сезоні 24-річний українець провів 66 матчів за "Фінікс". В середньому за гру він набирав 8,3 очка і робив 7,6 підбирання за гру. Відзначимо, що "Фінікс" у восьмий раз поспіль не зумів пробитися в плей-офф НБА.

Нагадаємо, на минулому днями в Брукліні драфті НБА були обрані два українця - Іссуф Санон і Святослав Михайлюк. Це вперше в історії України і НБА, коли на на одному драфті були обрані відразу два баскетболіста з України.

Під 44-м номером захисник "Олімпії" Іссуф Санон був обраний "Вашингтоном", але наступний сезон проведе в словенському клубі.

Свінгмена університету "Канзасу" Святослава Михайлюка під 47-м номером вибрали "Лейкерс". Він став першим в історії клубу задрафтованим українцем.

Раніше повідомлялося про те, що Лень готовий розглянути пропозицію нового контракту від "Фенікса".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі