Фінансові проблеми можуть відправити "Металіст" з Харкова до Сум

Поділитися
Фінансові проблеми можуть відправити "Металіст" з Харкова до Сум Стадіон у Сумах готовий прийняти матчі "Металіста" © sport.mycityua.com
Стадіон "Металіст" нібито був викуплений власником клубу Сергієм Курченком. На ділі ж спортивний об'єкт залишився у власності обласної влади.

Керівництво "Металіста" не може домовитися з владою Харківської області з приводу прийнятною для клубу ціни оренди однойменної арени, тому команда планує як мінімум кілька стартових матчів другої частини сезону провести в іншому місті.

Телеканал "Футбол 1" повідомляє про бажання "Металіста" перебратися в Суми на стадіон "Ювілейний", який вміщує майже 30 тисяч глядачів. Цю інформацію в інтерв'ю телеканалу підтвердив директор стадіону Вадим Закорко.

Арена готова прийняти і забезпечити проведення матчів Прем'єр-ліги, так як на ній вже проводилися змагання високого рівня. Так у 2009 році "Ювілейний" приймав поєдинок за Суперкубок між "Динамо" і "Ворсклою", а в травні 2011 глядачі побачили перемогу "Шахтаря" над динамівцями у фіналі Кубку України.

Нагадаємо, що влітку 2013 року було оголошено, що стадіон "Металіст" був куплений Сергієм Курченко, однак у підсумку, через півроку стало відомо, що власник харківської команди не заплатив за спортивний об'єкт, і той залишився у власності області.

Напередодні футбольний експерт, колишній воротар "Металіста" Ігор Кутєпов в одному з інтерв'ю зазначив, що харків'янам у ситуації фінансової ситуації слід брати курс на українізацію складу. Так, як це зробило "Динамо", додав Кутєпов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі