Фінал Ліги чемпіонів: Зідан похвалив Роналду, а Сімеоне пишається командою

Поділитися
Фінал Ліги чемпіонів: Зідан похвалив Роналду, а Сімеоне пишається командою Зідан виконав свою мрію © twitter.com
Учасники фінального матчу прокоментували результат протистояння.

28 травня відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів, в якому зустрічалися мадридські "Реал" і "Атлетико". Перемогу після рахунку 1:1 перемогу у серії пенальті здобули "вершкові" - 5:3. ZN.UA вів текстову онлайн-трансляцію фіналу Ліги чемпіонів-2016 "Реал" - "Атлетіко".

Наставник "Реала" Зінедін Зідан, який став першим французьким тренером, якому підкорився трофей, задоволений діями команди і назвав успіх резуьтатом "величезної роботи".

"Два роки тому після перемоги у фіналі Ліги чемпіонів у Лісабоні Карло Анчелотті сказав, що одного разу я виграю цей трофей в якості головного тренера. Як виявилося, він був правий. Не можна порівняти радість від перемоги в ЛЧ в якості гравця і тоді, коли ти тренуєш команду. Я щасливий. Завжди мріяв про це трофей. Радий за гравців, які робили величезну роботу протягом всього сезону. Ми боролися до останньої хвилини, до серії пенальті. Тепер ми можемо насолоджуватися успіхом".

"Кріштіану Роналду багато рухався без м'яча, боровся і приніс нам перемогу. Він завжди приносить величезну користь команді".

Роналду, який забив переможний пенальті, підкреслив, що "Реалу" допоміг досвід великих матчів: "Пенальті - це завжди лотерея. Але ми показали, що у нас більше досвіду. Фантастичний вечір".

Головний тренер "Атлетіко" Дієго Сімеоне привітав суперника і не став шукати виправдання:

"Хочу привітати "Реал" з перемогою у Лізі чемпіонів. Зараз мені потрібно повернутися додому і зцілити мої рани. Я не вірю ні в які відмовки. Два виходи у фінал ЛЧ за останні три роки - чудове досягнення. Пишаюся своєю командою. Ми заслужено обіграли "Баварію" і "Барселону". Хлопцям потрібно продовжувати працювати, а мені обдумати свої дії".

Читайте також: Перед фіналом Ліги чемпіонів Зідан назвав "Атлетіко" "особливим суперником"

Варто відзначити, що Зінедін Зідан став восьмим тренером в історії, якому вдалося виграти Лігу чемпіонів у дебютному сезоні біля керма команди. При цьому Дієго Сімеоне двічі виводив "Атлетіко" у фінал турніру за останні три роки, але виграти трофей команда не змогла.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі