Фінал Ліги чемпіонів-2020 пройде в Стамбулі, Ліги Європи - у Гданську

Поділитися
Фінал Ліги чемпіонів-2020 пройде в Стамбулі, Ліги Європи - у Гданську Фінал ЛЧ пройде в Туреччині © uefa.com
Також стало відомо про те, де відбудеться матч за Суперкубок Європи.

Сьогодні, 24 травня, на Конгресі УЄФА, який проходить у Києві, стали відомі міста, які приймуть вирішальний матчі Ліги чемпіонів, Ліги Європи і Суперкубка Європи в сезоні 2019/2020. Фінал головного клубного європейського футбольного турніру пройде в турецькому Стамбулі, Ліги Європи – у польському Гданську, а поєдинок за Суперкубок Європи відбудеться в португальському Порту.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться на "Олімпійському стадіоні Ататюрка", що вміщує 76 092 глядачів, Ліги Європи пройде на стадіоні в Гданську (44 тисячі глядачів), а Суперкубок – в Порту на стадіоні "Драгау" (52 202 глядача).

Відзначимо, що в 2005 році "Олімпійський стадіон Ататюрка" вже приймав фінал ЛЧ – тоді "Ліверпуль" обіграв "Мілан" (3:3, 3:2 у серії пенальті). На арені в Гданську в 2012 році проходили матчі чемпіонату Європи, а "Драгау" приймав поєдинки Євро-2004.

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів сезону-2018/19 пройде на стадіоні "Ванда Метрополітано" в Мадриді. Вирішальна гра Ліги Європи того ж сезону відбудеться на "Олімпійському стадіоні" в Баку, а матч за Суперкубок УЄФА-2018 прийме стадіон "Бешикташа" в Стамбулі.

26 травня у Києві відбудеться фінал Ліги чемпіонів нинішнього сезону, в якому зіграють мадридський "Реал" і англійський "Ліверпуль".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі