Фінал Кубка України буде перенесений на травень - Генінсон

Поділитися
Фінал Кубка України буде перенесений на травень - Генінсон ФФУ піде назустріч збірній © ФФУ
Дана інформація поки не є остаточною.

Президент української Прем'єр-ліги Володимир Генінсон розповів про плани перенести фінал Кубка України на більш ранню дату, ніж планувалося спочатку.

"Ми отримали звернення від комітету національних збірних про перенесення фіналу Кубка України з 4 червня, і у нас є дата для перенесення. Швидше за все, фінал відбудеться 17 травня в Харкові", - сказав Генінсон у коментарі FootballHub.

"Після того, як отримаємо опитувальник від всіх клубів, винесемо рішення на Виконком ФФУ, який і затвердить остаточну дату. У циркулярі УЄФА не вказана обов'язкова дата закінчення чемпіонату, але згідно цього циркуляру бажано завершити всі змагання до 31 травня. Ми прислухаємося до цих рекомендацій, і у національної збірної є свої плани на хлопців після 4 червня. Ми підемо назустріч, тому що це потрібно".

Читайте також: Кубок України: перенесені матчі "Шахтаря" і "Динамо" відбудуться 5 квітня

Нагадаємо, півфінал Кубка України вийшли "Дніпро" та "Миколаїв", а ще за дві путівки 5 квітня будуть боротися "Нафтовик" і "Динамо", а також "Полтава" і "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі