Фінал Кубка Стенлі: "Королі" за крок від перемоги у дербі Бродвею і Голлівуду

Поділитися
Фінал Кубка Стенлі: "Королі" за крок від перемоги у дербі Бродвею і Голлівуду © USA Today
"Лос-Анджелес" на диво легко завдав третьої поспіль поразки "Нью-Йорк Рейнджерс" у фінальній серії НХЛ.

"Лос-Анджелес Кінгз" здобув третю поспіль перемогу над "Нью-Йорк Рейнджерс" у фінальній серії плей-офф Національної хокейної ліги і тепер знаходиться за крок від завоювання другого за останні три роки Кубка Стенлі.

Третя зустріч, що відбулася у Нью-Йорку, завершилася з рахунком 3:0 на користь гостей: шайби закидали Джефф Картер, Джейк Маззі і Майк Річардс.

Після фінальної сирени напівпорожні трибуни "Медісон-сквер гардена" освистали свою команду, а "Лос-Анджелес" домігся переконливої перемоги, завдавши по воротам суперника лише 15 кидків. Однак дії воротаря "королів" Джонатана Квіка заслуговують цієї похвали, адже він зробив 32 сейви, залишивши свої ворота на замку.

Четвертий матч серії, який цілком може виявитися останнім, відбудеться у Нью-Йорку 11 червня.

Зазначимо, що у другому матчі у Лос-Анджелесі "синєсорочники" були близькими до перемоги, але не вистояли у боротьбі нервів і витримки, поступившись у другому овертаймі. На 91-й хвилині зустрічі Дастін Браун зробив капітанську справу, опинившись у потрібний час у потрібному місці - 5:4. А адже по ходу матчу "королі" поступалися 0:2. Але бойовий характер і вбивча лінія нападу зробили свою справу.

Відзначимо, що востаннє фінальні серії Кубка Стенлі завершувалися з рахунком 4-0, тобто коли команда здобувала трофей у чотирьох матчах, в сезоні-1997/98, коли "Детройт Ред Вінгз" не залишив шансів "Вашингтон Кепіталз". !zn

Читайте також:

Яромір Ягр завершив кар'єру у збірній, назвавши клоунами суддів з КХЛ

Керівництво НХЛ анонсувало відродження Кубка світу в 2016 році

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі