ФІФА завела справу ще на 10 чиновників

Поділитися
© artleo.com
Ще 10 чиновників Карибського футбольного союзу потрапили під підозру Комітету з етики ФІФА у «справі бін Хаммама».

Найближчим часом Реймонд Гуішард, Дем'єн Хьюз (обидва - Ангілья), Еветрон Гонсалвеш, Деррік Гордон (обидва - Антігуа і Барбуда), Ліонель Хайвей (Багами), Патрік Джон, Філіп Уайт (обидва - Домініка), Вінсен Касселл, Тандіка Хьюз (Монсеррат) і Олівер Кемпс (Тринідад і Тобаго) будуть допитані за підозрою у хабарництві.

Раніше повідомлялося про рішення ФІФА розслідувати звинувачення у порушенні кодексу етики проти бін Хаммама. Потім стало відомо про порушення Міжнародною федерацією справи відповідно до статті 16 Кодексу етики ФІФА щодо Блаттера. Вона полягала в тому, що президент ФІФА нібито знав про порушення, допущені бін Хаммамом, проте не проінформував про це Федерацію, як того вимагає кодекс.

Паралельно ФІФА веде розслідування ще декількох корупційних справ. Катар звинувачують в тому, що його делегація купувала голоси членів виконавчого комітету ФІФА, щоб отримати право на проведення чемпіонату світу з футболу 2022 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі