ФІФА почало розслідування щодо повідомлень про жорсткі санкції відносно футболістів збірної КНДР

Поділитися
ФІФА почало розслідування повідомлень ЗМІ про те, що збірна Північної Кореї зазнала жорсткіших санкцій з боку керівництва країни після невдалого виступу на Чемпіонаті світу у ПАР.
ФІФА почало розслідування повідомлень ЗМІ про те, що збірна Північної Кореї зазнала жорсткіших санкцій з боку керівництва країни після невдалого виступу на Чемпіонаті світу у ПАР.Про це у середу, 11 серпня, під час візиту до Сінгапуру повідомив президент міжнародної футбольної федерації Зепп Блаттер. Нагадаємо, в кінці липня ряд ЗМІ повідомив про те, що гравці і тренерський штаб команди КНДР піддалася жорсткішим санкціям за невдалий виступ на ЧС-2010. Збірна Північної Кореї вперше із 1966 року зуміла пробитися до фінальної частини Мундіалю. Проте у ПАР вона виступила провально. Футболісти з Північної Кореї зазнали поразки у всіх трьох матчах групового етапу. Вони програли бразильцям 1:2, португальцям - 0:7. Фінальним акордом їхнього виступу на ЧС стала поразка  Кот-д'Івуару з рахунком 0:3. Як повідомили ЗМІ, після повернення збірної на батьківщину гравці і тренерська бригада були викликані на зустріч з представниками влади до Народного палацу навчання в центрі Пхеньяну. Протягом шести годин тут обговорювався провал команди КНДР на ЧС. У підсумку, за даними ЗМІ, на засіданні було прийнято рішення виключити головного тренера Кім Чон Хона з партії. Іншим членам збірної, у тому числі футболістам, було оголошено догану.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі