ФІФА зобов'язала "Боруссію" виплатити чернігівській "Юністі" заборгованість по трансферу Ярмоленка

Поділитися
ФІФА зобов'язала "Боруссію" виплатити чернігівській "Юністі" заборгованість по трансферу Ярмоленка Ярмоленко виступає за "Вест Хем" © Sky Sports
Дортмундський клуб повинен заплатити платіж солідарності.

ФІФА відкрила справу за платежем солідарності за трансфер колишнього півзахисника київського "Динамо" Андрія Ярмоленка в дортмундську "Боруссію".

Організація повідомила німецькому клуу про те, що необхідно виплатити спеціалізованій дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву з футболу "Юність" заборгованість у розмірі 301 578,95 євро.

fifa.com

Нагадаємо, Ярмоленко є вихованцем СДЮШОР "Юність" в Чернігові, а платіж солідарності за його трансфер з "Динамо" в "Боруссію" був отриманий ГО "Чернігівський обласний футбольний клуб "Юність", яка не має відношення до СДЮШОР "Юність". Зазначимо, що платіж надійшов у розмірі 150 000, а не 300 000.

Ярмоленко виступав за "Боруссію" Дортмунд з 2017 по 2018 рік, перейшовши з київського "Динамо". Зараз Ярмоленко є футболістом англійського "Вест Хема".

Раніше повідомлялося про те, що Ярмоленко визнаний найкращим футболістом матчу "Вест Хема" в АПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі