ФІФА затвердила автоматичну систему фіксацію голу на ЧС-2014

Поділитися
ФІФА затвердила автоматичну систему фіксацію голу на ЧС-2014
В організації офіційно визначили, як саме буде проходити відеоспостереження за суперечними ситуаціями під час поєдинків мундіалю.

Німецька компанія GoalControl GmbH буде офіційним постачальником системи автоматичного визначення взяття воріт (GLT) на чемпіонаті світу з футболу 2014 року у Бразилії.

Компанія виграла тендер на постачання систем на Кубок конфедерацій - 2013 і чемпіонат світу - 2014, однак рішення про застосування саме цієї технології на світовій першості мало бути прийнято після успішних випробувань на Кубку Конфедерацій.

Система використовує 14 камер, а також пристрій, який буде подавати арбітрам спеціальний сигнал, якщо м'яч перетинає лінію воріт.

Незважаючи на те що на Кубку конфедерацій не потрібно використовувати систему GoalControl-4D, вона вірно визначила всі 68 голів і отримала позитивні відгуки від суддів. GoalControl також буде представлена на клубному чемпіонаті світу - 2013, який пройде у грудні в Марокко.

У липні минулого року Міжнародна рада футбольних асоціацій (IFAB), уповноважена змінювати правила гри у футбол, на засіданні у Цюріху схвалила введення електронних систем фіксації голу. На офіційних змаганнях подібну систему вперше було випробувано під час клубного чемпіонату світу в Японії у грудні 2012 року. !zn

Читайте також:

ФІФА планує створити рейтинг країн, які мають проблеми з расизмом

Англієць Ріо Фердинанд задовольнить марнославство футболістів за допомогою "футбольного " Оскара"

ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Збірна України продовжила прогрес у рейтингу ФІФА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі