ФІФА заблокувала жителям Криму купівлю квитків на ЧС-2018

Поділитися
ФІФА заблокувала жителям Криму купівлю квитків на ЧС-2018 ЧС пройде з 14 червня по 15 липня наступного року © championat.com
Також в Криму не буде і спеціальних фан-зон.

Жителі Криму не можуть купити квитки на чемпіонат світу-2018, який пройде в Росії.

ФІФА заблокувала таку можливість. При спробі замовити квитки сайт видає помилку, оскільки не визнає Крим частиною Росії. Не допомагає навіть використання vpn-серверів.

Громадське телебачення

Ситуацію прокоментував президент Кримського футбольного союзу Юрій Ветоха.

"Точно така ж проблема з такою помилкою була і під час продажу квитків на матчі Кубка Конфедерацій, що проводився під егідою ФІФА. Господаркою цього турніру теж була Росія. Інтерфейс сайту ФІФА не бачить Крим як Росію.

Є певна санкційна історія: ФІФА вважає Крим частиною України. Обходили ми це просто – люди до нас зверталися з заявками, і ми за цими заявками купували квитки через Російський футбольний союз. Крим не може отримати і право транслювати матчі ЧС-2018 у фан-зонах. ФІФА поки не бачить нас, як членів", – пояснив Ветоха.

Нагадаємо, що офіційно початком окупації Криму Росією вважається 20 лютого 2014 року. Раніше Міжнародний кримінальний суд в Гаазі прирівняв анексію Криму до міжнародного збройного конфлікту.

Фінальна частина чемпіонату світу з футболу пройде в наступному році та стадіонах 11 міст Росії з 14 червня по 15 липня.

Раніше повідомлялося, що BBC вказав Крим частиною Росії в анонсі міст ЧС-2018, однак пізніше видалив дане відео.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі