ФІФА вимагає від WADA подробиць щодо допінгу в російському футболі

Поділитися
ФІФА вимагає від WADA подробиць щодо допінгу в російському футболі У ФІФА чекають подробиць © FIFA
У Міжнародній федерації футболу будуть реагувати на приховування допінг-проб російських футболістів.

ФІФА вимагає від Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) подробиць, пов'язаних з допінгом в російському футболі. У Міжнародній федерації футболу пообіцяли відреагувати на повідомлення WADА про приховування позитивних допінг-проб російських футболістів.

ФІФА заявила, що "вимагатиме від Всесвітнього антидопінгового агентства всіх деталей, що стосуються окремих випадків допінгу в російському футболі".

При цьому в ФІФА не стали коментувати інформацію WADA про те, що міністр спорту Росії Віталій Мутко, який входить до наглядової ради Міжнародної федерації футболу, наказав сховати допінг-проби футболістів.

Нагадаємо, згідно з доповіддю керівника WADA Річарда Макларена, яка була опублікована 18 липня, Міністерство спорту РФ, Центр підготовки спортсменів, ФСБ і дві антидопінгові лабораторії в Москві і Сочі були замішані в приховуванні та підміні позитивних допінг-проб, а також підтримці допінгової програми в російському спорті. Зокрема, повідомлялося про 11 випадків приховування позитивних допінг-проб у футболі.

Раніше WADA закликало відсторонити Росію від участі у всіх міжнародних змаганнях.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі