ФІФА відхилила апеляції Блаттера і Платіні

Поділитися
ФІФА відхилила апеляції Блаттера і Платіні Блаттер і Платіні залишаються під слідством © ESPN
Керівники ФІФА та УЄФА не зуміли домогтися припинення свого усунення.

Президент ФІФА Зепп Блаттер і президент УЄФА Мішель Платіні подали апеляції з приводу відсторонення від футбольної діяльності на 90 днів.

Тепер апеляційний комітет ФІФА за допомогою офіційної заяви повідомив про рішення відхилити обидва звернення футбольних чиновників: "Було прийнято рішення у повному обсязі відхилити скарги, які були подані Йозефом Блаттером і Мішелем Платіні, а також підтвердити раніше прийняте рішення Комітету з етики ФІФА у повній мірі".

Наступним кроком двох президентів, згідно Статуту ФІФА, може бути оскарження покарання у спортивному арбітражному суді (CAS).

Слідчі близькі до завершення розслідування з приводу незадекларованого платежу в розмірі майже двох мільйонів євро, який був перерахований на рахунок Платіні за роботу консультантом Блаттера 9 років тому. При цьому відсторонення на 90 днів - лише тимчасова міра. За даними Daily Mail, обидва керівника можуть отримати до шести років відсторонення за підсумками слідства.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі