ФІФА видалила зі своєї сторінки у Twitter карту Росії, опубліковану без Криму

Поділитися
ФІФА видалила зі своєї сторінки у Twitter карту Росії, опубліковану без Криму Кубок конфедерацій пройде у 2017 році © FIFA
Мапу підготували до презентації Кубка конфедерацій, який пройде в 2017 році.

ФІФА опублікувала на своїй офіційній сторінці в Twitter карту Росії, не включивши в неї окупований Крим. Карта спільно з оргкомітетом чемпіонату світу 2018 року була підготовлена до презентації, присвяченої 500 дням, що залишились до старту Кубка конфедерацій. Однак пізніше твіт був видалений.

"Ілюстративна карта була видалена, щоб уникнути будь-яких непорозумінь", - підкреслив представник ФІФА.

В оргкомітеті "Росія-2018" коментувати цю ситуацію не стали. "Ніяких коментарів не буде", - сказав журналістам генеральний директор оргкомітету Олексій Сорокін. У той же час глава РФС Віталій Мутко підкреслив: "Не треба загострювати там, де не треба загострювати. Господи, боже мій, нічого страшного. Це ж ФІФА дає, зрозумійте правильно. Нічого страшного. Не звертайте на це уваги".

Відзначимо, що матчі Кубка конфедерацій будуть зіграні з 17 червня по 2 липня 2017 року на чотирьох з 12 стадіонів ЧС-2018: в Казані, Сочі, Санкт-Петербурзі та Москві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі