ФІФА представила офіційну заставку ЧС-2018 в Росії

Поділитися
ФІФА представила офіційну заставку ЧС-2018 в Росії Заставка буде транслюватися перед кожним матчем © youtube.com
На відео ви знайдете Зінедіна Зідана, Пеле, Ікера Касільяса та інших зірок світового футболу.

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) оприлюднила офіційну заставку до чемпіонату світу з футболу, який пройде в Росії. На відео красиво показані прапори всіх учасників Мундіалю-2018. Фішкою є велика кількість легенд: Пеле, Боббі Мур, Ікер Касільяс, Філіп Лам, Дієго Марадонна, Зінедін Зідан – усі вони ставали чемпіонами світу.

Музику до неї написав лауреат премій "Оскар", "Золотий глобус", "Греммі" - Ханс Циммер, відомий за саундтрекам до кінофільмів та комп'ютерних ігор. В основі заставки знамениті яйця Фаберже – ювелірні вироби, створені Карлом Фаберже для російської імператорської сім'ї Романових (1885-1917). Заставка містить елементи російської культури, а також нагадування про всі країни, що вигравали чемпіонат світу – про Бразилію, Уругвай, Англію, Італію, Аргентину, Францію, Іспанію та Німеччину.

Чемпіонат світу з футболу в Росії пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року. Матчі будуть приймати Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

Чинним чемпіоном світу є збірна Німеччини, яка чотири роки тому в Бразилії у фіналі мінімально переграла команду Аргентини з рахунком – 1:0.

Раніше були представлені слогани всіх збірних на ЧС-2018 в Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі