ФІФА назвала авіакатастрофу в Колумбії "трагічною новиною, яка шокує"

Поділитися
ФІФА назвала авіакатастрофу в Колумбії "трагічною новиною, яка шокує" Вижити вдалося трьом футболістам © Globo
Керівництво світового футболу висловило підтримку рідним і близьким загиблих.

Президент Міжнародної футбольної федерації (ФІФА) Джанні Інфантіно прокоментував авіакатастрофу, в якій загинули футболісти бразильського клубу "Шапекоенсе". Слова чиновника з'явилися на офіційному сайті організації.

"Це дуже, дуже сумний день для футболу. Нам дуже сумно чути про авіакатастрофу в Колумбії, це трагічна новина, яка шокує. У цей важкий час наші думки з жертвами, їх сім'ями та друзями. ФІФА хотіла б висловити свої щирі співчуття шанувальникам "Шапекоенсе", футбольній громадськості та засобам масової інформації в Бразилії", - свідчить заява Інфантіно.

Регіональний лайнер British Aerospace 146 слідував рейсом LMI2933 з Болівії в колумбійський Медельїн. О 6:00 ранку 29 листопада за московським часом екіпаж доповів диспетчеру про несправність електрообладнання.

Літак розбився в районі міста Ла-Уньон в колумбійському департаменті Антьокія. На борту знаходився майже повний склад "Шапекоенсе", який летів у Медельїн на фінал Південноамериканського кубка. За останніми даними, вижили не менше п'яти осіб. Шостим був воротар Данило Паділья, якого доставили в лікарню, але врятувати не змогли.

Тим часом Конфедерація футболу Бразилії прийняла рішення перенести заключний тур Серії А на 11 грудня, оскільки в країні оголошено семиденну жалобу. 38-й тур чемпіонату Бразилії повинен був відбутися в неділю, 4 грудня.

Повна картина авіакатастрофи, в якій загинули футболісти клубу "Шапекоенсе".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі