ФІФА може довічно відсторонити Блаттера і Платіні

Поділитися
ФІФА може довічно відсторонити Блаттера і Платіні Апеляції Блаттера і Платіні були відхилені © skysports.com
Швейцарського та французького чиновників хочуть позбавити можливості працювати у футболі.

Комітет ФІФА з етики вимагає довічно відсторонити президента організації Йозефа Блаттера, а також президента УЄФА Мішеля Платіні від футболу.

Про можливе довічне відсторонення Блаттера у своєму "Твіттері" написав журналіст авторитетного видання Die Welt Тім Рен. У той же час про вимогу усунути Платіні заявив адвокат француза Тібо д'Алес.

"Маски в ФІФА зриваються одна за одною. Наявною є стратегія, спрямована на виведення з гри кандидата Платіні. Міра, яку вимагає палата, обумовлена доказом факту корупції, але звинувачення ні на чому не базується, - сказав адвокат.

Нагадаємо, на даний момент обидва чиновника відбувають дискваліфікацію терміном 90 днів. Раніше повідомлялося, що Комітет з етики ФІФА хоче відсторонити Блаттера і Платіні на 6 років. При цьому говорилося, що 90 днів - лише тимчасова міра.

Читайте також: Блаттер звинуватив Платіні в спланованій акції проти ФІФА

Минулого тижня апеляційна комісія ФІФА відхилила протести Блаттера і Платіні, які оскаржили рішення комісії з етики ФІФА про їх відсторонення від футболу до 5 січня. Нагадаємо, чиновники відсторонені від роботи у зв'язку з розглядом правомірності виплати Платіні в 2011 році майже 2 мільйонів євро за роботу радником Блаттера в період з 1999 по 2002 рік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі