ФІБА відсторонила 14 збірних від участі в міжнародних змаганнях

Поділитися
ФІБА відсторонила 14 збірних від участі в міжнародних змаганнях України в чорному списку ФІБА не виявилося © FIBA Europe
Міжнародна федерація баскетболу покарала країни, клуби яких зробили вибір на користь Євроліги.

Стало відомо про рішення ФІБА відсторонити 14 збірних за участь у Єврокубку - другому за рангом турнірі від Euroleague Basketball. Раніше ФІБА провела презентацію баскетбольної Ліги чемпіонів, проте багато клубів все одно віддають перевагу Євролізі та Єврокубку.

За інформацією джерела, офіційні листи за підписом президента ФІБА Орасіо Мураторе про дискваліфікації отримали 14 федерацій: Словенії, Хорватії, Сербії, Чорногорії, Македонії, Боснії і Герцеговини, Іспанії, Росії, Туреччини, Литви, Греції, Італії, Ізраїлю та Польщі. Збірні цих країн не зможуть виступати під егідою ФІБА, в тому числі на Євробаскеті-2017.

Раніше стало відомо, що сильні європейські клуби не зацікавилися проектом нової Ліги чемпіонів, а 11 засновників Євроліги уклали контракти з Euroleague Basketball на 10 років.

Читайте також: ФІБА провела презентацію баскетбольної Ліги чемпіонів

Нагадаємо, в поточному сезоні Кубок Європи ФІБА проходив за участю южненського "Хіміка", який дійшов до чвертьфіналу турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі