ФФУ скоротила дискваліфікацію Ротаня і Зозулі

Поділитися
ФФУ скоротила дискваліфікацію Ротаня і Зозулі Зозуля і Ротань домоглися пом'якшення покарання © 1927.kiev.ua
Футболісти збірної України домоглися пом'якшення покарання.

Апеляційний комітет Федерації футболу України скоротив термін дискваліфікації півзахисника Руслана Ротаня та нападника Романа Зозулі. Про це повідомляє Sport Arena.

Замість шести місяців гравці будуть перебувати за межами поля всього три, а ще три місяці стануть умовним покаранням. Крім того, обидва футболісти отримали випробувальний термін на один рік.

При цьому Ротань і Зозуля вже покинули "Дніпро", але все ще знаходяться в пошуках наступного місця роботи. Переходам обох гравців заважала тривала дискваліфікація, яка поширюється на всі чемпіонати під егідою УЄФА.

Раніше повідомлялося про те, що в послугах Руслана Ротаня зацікавлений ізраїльський "Хапоель", а Романа Зозулю у своєму складі хоче бачити грецький АЕК.

Нагадаємо, після матчу 1/2 фіналу Кубка України між "Дніпром" і "Зорею" (0:2) між гравцями сталася бійка. Зозуля і Ротань застосували фізичну силу проти головного арбітра матчу Анатолія Абдули, за що були дискваліфіковані на півроки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі