ФФУ і Міноборони проведуть акцію на підтримку воїнів АТО на матчах Кубка України

Поділитися
ФФУ і Міноборони проведуть акцію на підтримку воїнів АТО на матчах Кубка України Футболісти підтримають воїнів АТО на матчах Кубка України © ФФУ
Діти будуть виводити гравців на поле в спеціальних футболках.

Екс-головний тренер збірної України Мирон Маркевич розповів про заплановану спільну акцію Федерації футболу України та Міноборони на матчі 1/4 фіналу Кубка України.

"6 грудня - день української армії. Федерація футболу України спільно з Міністерством оборони проводить акцію на підтримку наших воїнів, які воюють в АТО, і, звичайно, на підтримку їх дітей.

Тому в середу на чвертьфінальні матчі Кубка України команди будуть виводити дітей у футболках з написом "Пишаємося", - повідомив Маркевич.

Варто відзначити, що в останніх турах Прем'єр-ліги команди выходили на поле з дітьми воїнів АТО і одягали футболки "Мій тато - герой". За інформацією Tribuna.com в акції вже взяли участь всі клуби, крім "Шахтаря" і "Олександрії".

Раніше повідомлялося, що футболісти "Динамо" відвідали воїнів АТО в госпіталі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі