Фернандінью перейшов у "Манчестер Сіті" за 40 мільйонів євро

Поділитися
Фернандінью перейшов у "Манчестер Сіті" за 40 мільйонів євро Фернандінью - гравець "Ман Сіті" © www.mcfc.com
Півзахисник донецького "Шахтаря" після тривалого періоду кар'єри в українському клубі йде на підвищення. Між тим, "гірники" оформили відносини з бразильцем Велінґтоном.

Бразильський півзахисник донецького "Шахтаря" Фернандінью офіційно підписав контракт з "Манчестер Сіті". Передбачається, що сума трансферу склала 40 мільйонів євро.

Таким чином, інформація про те, що напередодні Ферна відправився у Манчестер для проходження медогляду у новому клубі і залагодження деталей контракту, підтвердилася. Раніше повідомлялося про те, що в "Шахтарі" мають намір виручити за трансфер бразильця 50 мільйонів євро, однак через завищену ціну та інтерес "Сіті" Фернандінью наполегливо просив керівництво "гірників" відпустити його.

"Це виклик і шанс, який я чекав тривалий час. Грати у Прем'єр-лізі "Манчестер Сіті" - мрія для мене. Моя мета тут - виграти всі титули", - прокоментував свій трансфер 28-річний хав.

У "Шахтарі" Фернандінью виступав з липня 2005 року, всього за донецьку команду бразилець провів 284 матчі і забив 53 голи. У Донецьку Ферна виграв 6 чемпіонських титулів, чотири Кубка України і одного разу піднімав над головою Кубок УЄФА.

Зазначимо, що за інформацією зарубіжної преси, "Шахтар" цікавився гравцем "Сіті" Карлосом Тевесом, однак поки що нових повідомлень щодо його можливого трансферу не було.

Між тим, прес-служба "Шахтаря" повідомила про підписання контракту з нападником з бразильського "Флуміненсе" Велінґтоном Немом. Офіційна сума трансферу склала 9 мільйонів євро. !zn

Читайте також:

"Шахтар" посперечається з "Анжі" за аргентинську зірку Карлоса Тевеса

Роналду відмовився продовжувати контракт через маленьку зарплату - його готовий прийняти МЮ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі