"Фенербахче" - "Зоря": найкращі фото матчу

Фото
Поділитися
Луганський клуб більше не претендує на вихід в плей-офф Ліги Європи.

У п'ятому турі групового етапу Ліги Європи "Зоря" в Стамбулі грала з "Фенербахче". Зустріч завершилася поразкою луганського клубу з рахунком 0:2.

"Зоря" володіла перевагою в першому таймі і виглядала цікавіше за господарів поля. Підопічні Юрія Вернидуба проводили хороші атаки, проте довести їх до гола не вдавалося - кілька ударів гостей мети не досягли. У середині тайму "Зоря" забила, але арбітри побачили у Кулача положення поза грою. Також відзначимо, що в першому таймі луганчани залишилися без капітана - Каменюка отримав травму і був замінений.

Другий тайм господарі розпочали набагато активніше і відразу ж втратили чудовий момент - Шенер не зумів завдати хороший удар з відмінної позиції. А відкрити рахунок у матчі вдалося Стоху, який вийшов на заміну - Шевченко не зумів врятувати "Зорю" після його дальнього удару. Дуже швидко "Фенербахче" забив і другий гол - Кьяєр точно пробив головою після подачі зі стандарту.

Таким чином, заключний поєдинок у групі проти МЮ для "Зорі" вже не матиме турнірного значення.

Результати всіх матчів дня 24 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі