"Фенербахче" - "Шахтар": Луческу обіцяє видовище, а букмекери ставлять на турків

Поділитися
"Фенербахче" - "Шахтар": Луческу обіцяє видовище, а букмекери ставлять на турків "Шахтар" провів відкрите тренування у Стамбулі © ФК Шахтер
Віце-чемпіон України 28 липня стартує в третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів, вболівати за "гірників" будуть навіть динамівці.

Донецький "Шахтар" завтра, 28 липня, в Стамбулі проведе перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Фенербахче". Всі квитки на, мабуть, центральне протистояння цього етапу ЛЧ вже продані, так що стамбульський "Шюкрю Сараджоглу" буде забитий на 100 відсотків.

Букмекери пророкують "Шахтарю" поразку в першому матчі. Коефіцієнт на перемогу турків - 2,30, на нічию - 3,10, а на перемогу "гірників" - 3,00. При цьому найбільш вірогідним результатом вважається перемога "Фенербахче" з різницею в один м'яч.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу напередодні гри зазначив, що протистояння напевно вийде видовищним: "Шкода, що доводиться битися з "Фенербахче", тому що обидві команди дуже гідні. На поле вийдуть дві команди з різним потенціалом. З одного боку - "Фенербахче", в складі якого є футболісти з великим досвідом і індивідуально сильними якостями. У нас же є досвід виступу в Лізі чемпіонів в останні роки. Фізично "Фенербахче" перевершує нас, це більш потужна команда. Ми ж маємо більш технічних, більш швидких гравців. На нас чекає цікаве протистояння. Напевно, воно буде і видовищним теж. Не будемо забувати, що ця гра складається зі 180 хвилин".

А головний тренер "Фенербахче" Вітор Перейра заявив, що у "Шахтаря" є три переваги: "Українська команда давно працює з одним тренером. Там грають ті ж футболісти. До того ж вони раніше почали підготовку і чемпіонат. Я працюю зі своєю командою всього три тижні. Дуже складно щось зробити за такий короткий термін".

Цікаво, що підтримувати "Шахтар" будуть і в стані "Динамо". Головний тренер киян Сергій Ребров, який у бутність гравцем виступав у складі "Фенербахче", в коментарі телеканалу "Футбол 1" підкреслив, що буде вболівати за "гірників": "На мою думку, "Фенербахче" - це найсильніша команда в Туреччині. Однак у "Шахтаря" є потенціал обіграти цю команду. І ми всі будемо підтримувати "Шахтар".

Додамо, що поєдинок у Стамбулі розпочнеться о 21.00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі