"Фенербахче" має намір орендувати лідера "Шахтаря" Фреда – ЗМІ

Поділитися
"Фенербахче" має намір орендувати лідера "Шахтаря" Фреда – ЗМІ Трансферне вікно в Туреччині закривається 8 вересня © ФК Шахтер
"Гірникам" вже запропонована конкретна сума.

Турецький "Фенербахче" хоче орендувати півзахисника донецького "Шахтаря" Фреда, повідомляє Fotomac.

За річну оренду турки пропонують 3 мільйони євро. Самому гравцеві "Фенербахче" збирається платити зарплату в 2,5 мільйона євро за сезон.

За інформацією видання, представник турецького клубу вилетів в Україну для переговорів з керівництвом "Шахтаря". Зазначимо, що трансферне вікно в Туреччині закривається 8 вересня.

Нагадаємо, що Фред здав позитивну допінг-пробу влітку 2015 року після одного з матчів за збірну Бразилії на Копа Америка, де провів поєдинки проти Перу і Колумбії.

На початку лютого 2016 року ФІФА відсторонила Фреда від участі в матчах під її егідою до 26 червня 2017-го року через вживання допінгу.

Повідомлялося, що "Фенербахче" хотів отримати компенсацію в розмірі 10 мільйонів євро за участь бразильця в матчах розіграшу Ліги чемпіонів, вже будучи звинуваченим у вживанні допінгу.

Раніше Фред повернувся в "Шахтар" після дискваліфікації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі