Федецький засудив українських футболістів, які грають в Росії

Поділитися
Федецький засудив українських футболістів, які грають в Росії Федецький не поїде грати в Росію © Bild
Український захисник влітку відмовився від переходу в російську першість.

Футболіст збірної України і німецького "Дармштадта" Артем Федецький відхилив пропозицію від російського клубу і впевнений, що українські спортсмени припускаються помилки, коли відправляються в сусідню країну.

"Для мене було неприпустимо поїхати грати в Росію, хоча влітку у мене була хороша пропозиція від російського клубу. Я був на Сході, я розмовляв з хлопцями, які пішли добровольцями на війну і воюють проти російського агресора. І перейти в чемпіонат Росії, і говорити, що спорт поза політикою - це неправильно. Політика зараз перетинається з будь-якою сферою діяльності. Я вже про це говорив, але можу повторити: "Краще взагалі не грати у футбол, ніж переходити у чемпіонат Росії", - зазначив Федецький.

Також захисник прокоментував початок своєї кар'єри в "Дармштадті":

"У мене були варіанти. Але я з дитинства дивився матчі Бундесліги, мені подобалася організація футболу, турніру, вболівальники, заповнені стадіони. Це була моя мрія дитинства - зіграти в Німеччині. Звичайно, зараз у мене не все виходить так, як хотілося б. Але потрібно працювати. Так, здається, що я вже зіграв багато матчів за збірну, в єврокубках, але тут інша культура, інше розуміння футболу, і мені потрібна адаптація".

Нагадаємо, футболісти, які виступають у чемпіонаті Росії (Марко Девіч і Філіп Будківський), запрошення до збірної України від Андрія Шевченка поки не отримували.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі