Федецький продовжить кар'єру за межами України

Поділитися
Федецький продовжить кар'єру за межами України Федецький не знає, чому "Дніпру" дали атестат © ФК Днепр
Захисник "Дніпра" не має наміру залишатися в "розрусі".

Захисник "Дніпра" і збірної України Артем Федецький продовжить кар'єру за межами України. Футболіст заявив, що стане вільним агентом з 30 червня.

"Завтра закінчується контракт і буду займатися працевлаштуванням в іншій команді. В Україні? Ні в якому разі. Це буде чемпіонат значно сильніший за український. У нас така розруха, що це чемпіонатом важко назвати. Я не знаю, що треба зробити, щоб врятувати ці змагання", - сказав Федецький в інтерв'ю Depo Сектор.

Також Федецький розповів, що не знає про те, що буде з "Дніпром": "Це Ігорю Коломойському треба було б телефонувати. У нас ніхто нічого не знає. Всі читаємо в інтернеті. А Стеценко вміє тільки мовчати і ховатися. Що його не запитай, він нічого не знає. З нас роблять дурнів.

Переді мною заборгованість - 11 місяців. Цифри назвати, на жаль, не можу. Яким чином "Дніпро" отримав атестат для участі в наступному сезоні? Ми й самі здивувалися. Нам нічого не платили. Борги тільки зростали, а тут їм дають атестат. І повірте, ми йшли на неймовірні поступки, але нікому це не цікаво в керівництві".

Читайте також: Екс-півзахисник збірної України Едмар думає над пропозицією з Індії

Нагадаємо, влітку "Дніпро" вже покинули Ян Лаштувка, Лео Матос, Євген Шахов, Дмитро Чигринський, Бруно Гама, Андерсон Піко, Дуглас, Володимир Адамюк, Едмар, Папа Гуйє і Джон Руїс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі