Федецький не підтримав ідею запрошення бразильця Марлоса у збірну України

Поділитися
Федецький не підтримав ідею запрошення бразильця Марлоса у збірну України Федецький не хоче бачити в збірній бразильців © Dynamo.kiev.ua
Захисник вважає, що за національну команду повинні виступати українці.

Захисник німецького "Дармштадта" і збірної України Артем Федецький вважає, що збірна України не повинна запрошувати легіонерів.

В даний час розглядається можливість запрошення в національну команду бразильського півзахисника "Шахтаря" Марлоса, але Федецький не є прихильником такого кроку. Про це 31-річний футболіст заявив в ефірі FootballHub:

"До Марлоса, як до футболіста, питань немає. Це один з найкращих гравців в українському чемпіонаті. Але ми зараз говоримо про збірну України. За збірну повинні грати хлопці з українською душею і українським серцем.

Було вже Тайсон, який кричав, що хоче грати за збірну України. Тільки прийшов виклик з Бразилії, він відразу сказав, що хоче грати за Бразилію, за свою збірну".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що питання отримання Марлосом українського громадянства може бути вирішене найближчим часом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі