ФБУ затвердила регламент наступного чемпіонату і Кубка України з баскетболу

Поділитися
ФБУ затвердила регламент наступного чемпіонату і Кубка України з баскетболу ФБУ затвердила регламент © ФБУ
Новий баскетбольний сезон стартує 1 жовтня.

Федерація баскетболу України затвердила регламент проведення чемпіонату України та Кубку України з баскетболу сезону 2016-2017.

Чемпіонат країни стартує 1 жовтня і буде зіграний в три кола. У плей-офф за підсумками регулярного сезону вийдуть вісім найкращих команд. У чвертьфіналі вони зіграють в серії до двох перемог, а півфінальна серія, а також серії за "золото" і "бронзу" триватимуть до трьох перемог однієї з команд.

Відзначимо, що кількість учасників нового чемпіонату поки залишається невідомим.

Що стосується Кубка України, то він буде розіграний в чотири етапи. З 1 по 26 жовтня в боротьбу за трофей вступають аматорські команди, а також колективи Вищої Ліги. Далі до них долучаться команди Суперліги, після чого 16 колективів будуть розділені на вісім пар, які зіграють між собою два матчі.

Вісім найкращих будуть розбиті на дві групи і поведуть боротьбу за путівки у півфінал. На стадії 1/2 фіналу, а також у фіналі буде зіграно по два матчі - вдома і на виїзді. Таким чином, Фіналу чотирьох у Кубка України не буде.

Нагадаємо, попередній чемпіонат України завершився перемогою южненського "Хіміка", який у фінальній серії обіграв київське "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі