Фанати "Барселони" погрожують своєму футболісту через виліт з Ліги чемпіонів

Поділитися
Фанати © Barcelona FC
Каталонці залишили ЛЧ.

Футболіст "Барселони" Жоау Канселу розповів про те, що отримує погрози після поразки каталонського клубу від ПСЖ у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

"Це був дитячий пенальті, і я приймаю критику. Тієї ночі я не спав. Я не міг, тому що ми мали мрію далеко зайти в турнірі. Фанати мені всі висловили. У соцмережах є коментарі, де люди бажають навіть смерті моєї доньки, яка ще навіть не народилася. Вони не кажуть мені цього в обличчя, тому що у них будуть проблеми, але у коментарях вони кажуть що завгодно.

Вони ображають мою дружину та мою дитину, погрожують мені Сьогодні світ жорстокий, і ми повинні знати, як із цим жити. Бажати смерті дитині дуже серйозна річ. Вони можуть критикувати мене як гравця, але ніколи не говоріть про мою родину. Нехай про мене говорять як про гравця, а не як про людину", - сказав Канселу.

Нагадаємо, що у матчі-відповіді чвертьфіналу ЛЧ між Барселоною та ПСЖ португалець став винуватцем третього голу парижан, коли він збив Усмана Дембеле у штрафному майданчику, а Кіліан Мбаппе реалізував пенальті.

ПСЖ переміг "Барсу" з рахунком 6:4 за сумою двох матчів та пробився до півфіналу ЛЧ.

Раніше повідомлялося про те, що в Іспанії стався конфлікт між футболістом "Барселони" та вболівальником "Реала".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі