Фанати в Білорусі закликали зупинити футбольний чемпіонат через пандемію коронавірусу

Поділитися
Фанати в Білорусі закликали зупинити футбольний чемпіонат через пандемію коронавірусу Фанати просять людей залишатися вдома © by.tribuna.com
Вболівальники просять людей не ризикувати життям.

Фанати провідних клубів чемпіонату Білорусі з футболу оголосили про відмову відвідувати матчі через пандемію коронавірусу, повідомляє Sport.ua.

Заяви з цього кроку зробили фанати мінського та брестського "Динамо", борисівського БАТЕ, солігорського "Шахтаря", гродненського "Німану" і "Вітебська".

Вболівальники мінського "Динамо": "Ми приймаємо рішення і закликаємо всіх фанатів і вболівальників "Динамо-Мінськ" та інших футбольних клубів Білорусі утриматися від відвідування стадіонів. Подумайте про ваших літніх родичів, людей з хронічними захворюваннями, а також про медиків, яким ще тільки належить винести весь тягар боротьби з коронавірусом".

Вболівальники "Німану": "Це непросте рішення, нам складно залишити команду без підтримки, але зараз головне - здоров'я наших громадян. Ми закликаємо всі фанатські рухи Білорусі до цього. Давайте залишимося вдома, знизимо ризики, пов'язані з поширенням коронавірусу, захистимо себе і своїх близьких".

Фанати також закликали федерацію футболу задуматися про призупинення чемпіонату Білорусі, який залишається єдиним в Європі та одним з двох діючих у світі (разом з Нікарагуа).

Раніше повідомлялося про те, що гол Мілевського приніс "Динамо-Брест" перемогу в матчі чемпіонату Білорусі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі