Фанати "Ліверпуля" вимагають повернення Джеррарда

Поділитися
Фанати "Ліверпуля" вимагають повернення Джеррарда Стіві Джі може здобути омріяний кубок © espreso.tv
Вболівальники хочуть, щоб легенда "мерсисайдців" все-таки підняв трофей над головою.

Один із користувачів мережі Twitter користувач з ніком @AnfieldRd96 виставив пост, в якому він звертається до "Ліверпуля" з проханням підписати Джеррарда як вільного агента, щоб той провів необхідних для отримання медалі АПЛ 5 матчів.

Користувачі соцмережі масово підтримали цей твіт, на якому вже назбиралося 25 тис лайків. Інші фани "Ліверпуля" теж хочуть повернення легенди їхнього клубу: "Підпишіть його, щоб він зіграв фінальний матч проти "Челсі" 9 травня і символічно, не падаючи, підняв трофей".

Зазначимо, що у сезоні 2013-2014 "мерсисайдцям" не вистачило 3 очки для перемоги в АПЛ, а в 36 турі чемпіонату "скаузери" програли вдома "Челсі". В тому матчі трапилося це відоме падіння Стіві Джі.

Цей трансфер зупинив би виконання пісні ультрас "Ліверпуля", які співають "Ви коли-небудь бачили, щоб Джеррад виграв лігу?".

Стівен Джеррард провів у складі "мерсисайдців" 17 років, вигравши з командою 11 трофеїв, в тому числі і Лігу Чемпіонів у 2005 році. Проте, легенда англійського футболу жодного разу за свою не перемагав у АПЛ.

Нагадаємо, що "Ліверпуль" посідає перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії, випереджаючи найближчого конкурента "Манчестер Сіті" на 22 очки. Для здобуття першого в історії клубу трофею епохи АПЛ "скаузерам" потрібно здобути 6 перемог в 13-ти матчах.

Раніше повідомлялося про те, що "Ліверпуль" обіграв "Манчестер Юнайтед" в центральному матчі туру АПЛ.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі