Фанати "Динамо" в жорсткій формі виступили проти Марлоса у збірній України

Поділитися
Фанати "Динамо" в жорсткій формі виступили проти Марлоса у збірній України Марлос може зіграти вже проти Косово © facebook.com
Вболівальники київського клубу не раді виклику у збірну України Марлоса.

Фанати київського "Динамо" виступили проти того, щоб півзахисник донецького "Шахтаря" Марлос грав за національну збірну України.

Відповідний банер київські вболівальники вивісили під час виїзного матчу 11-го туру української Прем'єр-ліги проти луганської "Зорі".

"Годі роздавати паспорти усілякому сміттю. Марлоса - геть!", - написали фанати на банері.

facebook.com

"Ми висловилися проти натуралізації чергового гравця, який не зміг заграти в своїй країні. Адже натуралізація як явище вбиває всю суть поняття "національна збірна", - прокоментували свій протест фанати.

Нагадаємо, що Марлос виступає в Україні з 2012 року. Спочатку бразилець грав за "Металіст", а в 2014 році підписав контракт з донецьким "Шахтарем", де став одним з лідерів команди.

Указ президента України Петра Порошенка про надання 29-річному півзахиснику громадянства було укладено кілька днів тому, а після наставник збірної України Андрій Шевченко викликав Марлоса на майбутні матчі проти Косово і Хорватії.

Раніше були опубліковано перші фото Марлоса у формі збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі