Фабіо Капелло дізнався, як погано може грати збірна Росії

Поділитися
Фабіо Капелло дізнався, як погано може грати збірна Росії Капелло розчарований діями росіян © tacopshq.com
Російська команда несподівано поступилася у відбірковому матчі ЧС-2014 збірної Північної Ірландії, надавши хороші шанси на вихід з групи Португалії та Ізраїлю.

Після болючої поразки від Північної Ірландії 0:1 у відбірковому матчі ЧС-2014 наставник збірної Росії Фабіо Капелло поклав провину за невдачу на весь колектив і висловив упевненість, що його команда все ж займе перше місце у групі F.

"Суперник мене здивував - він ніколи не грав так, як цього вечора", - зазначив після матчу італієць.

"На полі була команда, яка діяла набагато швидше за нас. Господарі продемонстрували пристрасть і цілеспрямованість в кожному епізоді. Так, ми так і не пробили жодного разу у ствір чужих воріт. Потрібно визнати, що в тих моментах, коли нам вдавалося вийти на ударну позицію, захисники встигали блокувати загрозу", - сказав Капелло.

Збірна Росії поступилася Північній Ірландії, пропустивши типово британський гол від хавбека Мартіна Патерсона у кінці першого тайму на 43-й хвилині. Після перерви росіяни нічого не зуміли протиставити відчайдушній і злагодженій грі ірландців.

Як вважають російські ЗМІ, збірна Росії, яка видала вражаючий старт у відборі до ЧС (три перемоги у трьох матчах, в тому числі і над Португалією), у Белфасті провела один з найгірших матчів за останні роки: жодного разу за 90 хвилин не пробивши по воротам суперника, росіяни розчарували і вболівальників, і свого іменитого наставника.

"Замість тактичних ідей 9-та команда демонструвала 109-й свій ступор. Замість породи і аристократизму - бажання пропхати цей чортів м'ячик в ірландські ворота у будь-який, нехай навіть несолідний спосіб. Замість шквалу атак і демонстрації сили - мінімум ударів по воротам, не кажучи вже про потрапляння в них. Зіграти настільки сіро після такого вражаючого старту у відбірковому турнірі - це треба вміти. І ми зуміли. Обрушивши на Капелло правду, про яку він, схоже, не знав", - написало провідне російське видання "Спорт-Експрес".

Таким чином, у групі росіян зараз лідирує Португалія (14 очок), щоправда у Кріштіану Роналду і Ко - на одну гру більше, але при цьому вони на два залікових пункти попереду Росії. Підопічним Капелло на п'яти наступає Ізраїль (11 очок), з яким вони проведуть вирішальний матч на своєму полі 10 вересня. !zn

Читайте також:

Напередодні відбіркового матчу з Україною англійці бачать свою команду вже у фіналі ЧС-2014

Бразилець Неймар перевершить Мессі, вважає наставник збірної Бразилії

Збірна України двічі зіграє з командою Кріштіану Роналду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі