Ф'юрі загрожує тривала дискваліфікація

Поділитися
Ф'юрі загрожує тривала дискваліфікація Ф'юрі не хоче перевірятися на допінг © metro.co.uk
Британський боксер може отримати серйозне покарання за відмову від перевірки на допінг.

Чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі може бути дискваліфікований на чотири роки через багаторазові відмови від проходження тесту на допінг. Про це повідомляє таблоїд Mirror.

Кілька тижнів Британське антидопінгове агентство (UKAD) намагалося вийти на Тайсона Ф'юрі з вимогою пройти допінг-тест. Офіцери організації відвідували чемпіона, але він в грубій формі відмовлявся від проходження процедури.

У UKAD поки зберігають мовчання з цього питання, як і в команді Тайсона Ф'юрі, а сам боксер може бути дискваліфікований за відмову від допінг-тесту, що рівносильно використанню підроблених аналізів.

Нагадаємо, раніше команда Ф'юрі оголосила про те, що реванш з Володимиром Кличком переноситься через проблеми британця зі здоров'ям.

Читайте також: Володимир Кличко "буде рухатися далі" і вже отримав пропозицію від команди Джошуа

Реванш між Кличком і Ф'юрі спочатку повинен був відбутися в липні, але через травму британця був перенесений. Після затяжних переговорів команди боксерів домовилися про проведення бою 29 жовтня, однак у цей день поєдинок також не відбудеться.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі