Ф'юрі відмовився битися з Кличком на круїзному лайнері

Поділитися
Ф'юрі відмовився битися з Кличком на круїзному лайнері Кличко і Ф'юрі зустрінуться ще раз © Sky Sports
Українець і британець могли провести бій для 120 осіб.

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і IBO в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі заявив, що йому пропонували провести реванш з українцем Володимиром Кличко на круїзному кораблі, але команда британця цю пропозицію відхилила.

"Нам пропонували битися на круїзному лайнері без телебачення і преси - тільки 120 запрошених гостей. Це була хороша пропозиція, але не думаю, що ми підемо на це. Такий бій повинен бачити весь світ, а не 120 багатіїв. Це було б занадто егоїстично для цих хлопців", - сказав Ф'юрі в коментарі SkySports.

Також британський чемпіон розповів про те, як проходять переговори щодо повторного поєдинку: "Реванш напевно відбудеться. Залишилося тільки вирішити, коли і де. Це все ще може бути Близький Схід, але я сподіваюся, що бій пройде у Великобританії влітку".

Нагадаємо, команди Кличка і Ф'юрі вже домовилися про проведення реваншу. Орієнтовною датою другого бою називається 7 травня. Раніше британський чемпіон заявив, що готовий битися з Кличком у будь-якій точці світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі