Ф'юрі прийшов на прес-конференцію до Кличка у костюмі Бетмена

Поділитися
Ф'юрі прийшов на прес-конференцію до Кличка у костюмі Бетмена Кличко зустрівся з Бетменом
Британець влаштував справжнє шоу, приїхавши на "Ламборджині" і перемігши Джокера.

Наступний суперник Володимира Кличка Тайсон Ф'юрі продовжує демонструвати своє вміння працювати на публіку. На другу спільну прес-конференцію українського і британського боксерів, яка відбулася в Лондоні, Ф'юрі з'явився в костюмі Бетмена. На захід британець приїхав на жовтій "Ламборджині".

В ході прес-конференції до Ф'юрі підійшов чоловік у костюмі негативного персонажа із саги про Бетмена - Джокера. Між ними зав'язалася постановочна бійка, перемогу в якій здобув, звичайно, ж британець. Слідом він заявив, що прийде й черга Кличка, після чого пішов і повернувся в нормальному одязі.

У своїй промові Ф'юрі повторював те, що говорив і раніше, мовляв, Кличко, нудний, а вся Європа мріє побачити його переможеним. А впоратися з цією місією повинен, звичайно ж, сам Ф'юрі: "Ти ж робот, а не людина. На тебе нудно дивитися - джеб-джеб-клінч - це все, що ти вмієш робити. Твоє підборіддя - скляшка, і воно розлетиться на друзки, коли я по ньому як слід приложусь".

Кличко підкреслив, що готується до цього бою так, як ніколи раніше. Українець сказав, що займається не по три рази на день, як раніше, а по чотири, а також вперше в кар'єрі пройде через більш ніж 200 раундів спарингів: "Це найскладніша підготовка в моєму житті".

Під час дуелі поглядів українця і британця вдалося розборонити тільки з третьої спроби. Ф'юрі погрожував Кличку і намагався спровокувати його і його команду.

Нагадаємо, поєдинок Кличко - Ф'юрі відбудеться 24 жовтня в німецькому Дюссельдорфі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі