Ф'юрі пообіцяв "завжди приходити в кошмарах" Володимира Кличка

Поділитися
Ф'юрі пообіцяв "завжди приходити в кошмарах" Володимира Кличка Ф'юрі не вважає себе слабкішим за Джошуа © Bild.de
Британський боксер звернувся до українського екс-чемпіону.

Британський супертяж Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) написав відкритого листа до українського екс-чемпіону світу Володимира Кличка (64-5, 53 КО).

У своєму зверненні Ф'юрі згадав свою сенсаційну перемогу над українцем і розкритикував його шанобливе ставлення до Ентоні Джошуа.

"Володимире, я не розумію, чому ти так озлоблений після поразки циганському королю. Ти постійно говориш про поразку Джошуа, кажеш, який він великий. Але той поєдинок ти програв технічним нокаутом, до самого кінця зберігалися шанси 50 на 50. Ну а в нашому протистоянні ти не зміг завдати жодного удару, я примушував тебе промахуватися і просто грався з тобою в ринзі.

Але при цьому ти стверджуєш, що Джошуа краще. Знаю, ти ніколи не скажеш правду, але принаймні ти її знаєш, як і Віталій. Нічого іншого я від вас, хлопці, і не очікував. Але глибоко всередині себе ти в курсі, що тоді сталося. Я буду завжди приходити в твоїх кошмарах, доктор Кличко, і ти завжди будеш пам'ятати про те, що не зумів перемогти товстого цигана", - написав Ф'юрі, який поки так і не повернувся на ринг перемоги над Володимиром.

Раніше Володимир Кличко зізнався, що до останнього хотів провести реванш з Джошуа.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі