Ф'юрі не прийшов на прес-конференцію з Кличком

Поділитися
Ф'юрі не прийшов на прес-конференцію з Кличком Кличко чекає непростого протистояння © Братство Кличко
Український боксер висловив надію, що британець з'явиться на ринзі.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO Тайсон Ф'юрі не прийшов на спільну прес-конференцію з Володимиром Кличком, яка відбулася 12 вересня в Лондоні.

Як повідомив промоутер британця Мік Хеннессі, боксер не з'явився на прес-конференцію через поломку машини: "У Тайсона були проблеми з трафіком, а потім його машина зламалася. Ми говорили з ним один раз, але потім у нього сіла батарея на телефоні".

Кличко відсутність суперника не засмутила: "Ф'юрі немає на прес-конференції, але я сподіваюся, що ми зустрінемося з ним на рингу. Хоча я не здивуюся, якщо він раптом з'явиться з нізвідки, почне співати якісь пісні і скакати в костюмі Бетмена. Я прекрасно розумію, коли в житті спортсмена трапляються травми, коли він не може прийти через сімейні обставини або інші події в житті. Я все розумію, і я чекатиму стільки, скільки знадобиться. Це буде непросте протистояння. Я прагну помсти. Я чекаю цього поєдинку, а не чергової зустрічі на прес-конференції. Я бажаю команді Ф'юрі успіхів і успішної підготовки до наступної зустрічі".

Відзначимо, що замість традиційного для таких заходів фото з суперником Кличко сфотографувався з брошурою з зображенням Ф'юрі.

Читайте також: Букмекери повернули Кличку статус фаворита в протистоянні з Ф'юрі

Нагадаємо, раніше команди Кличка і Ф'юрі затвердили дату і місце проведення реваншу. Він відбудеться 29 жовтня в Манчестері.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі