Ф'юрі хоче, щоб Кличко повернув собі свої пояси

Поділитися
Ф'юрі хоче, щоб Кличко повернув собі свої пояси Ф'юрі хоче дивитися на Кличка, як на лідера © skysports.com
Британець заявив, що вже добився головного і втомився бути чемпіоном світу.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA і IBO Тайсон Ф'юрі заявив, що був би не проти програти Володимиру Кличку в реванші.

"Я сказав Володимиру, що сподіваюся на те, що 9 липня він зможе забрати свої пояси. Він довго був чемпіоном, і у нього вистачало мотивації битися з усією молоддю. Я на вершині всього п'ять місяців і вже втомився від цього. Сподіваюся, він поверне собі титули, а я зможу відправитися додому знову їсти всякі смачні ніштяки, і всі залишать мене в спокої. Мені це все не цікаво - ні увага ЗМІ, ні всі ці претенденти, які хочуть кинути мені виклик. Володимир так довго відмінно робив свою роботу, що, сподіваюся, він забере те, що по праву належить йому. Я ж лише чемпіон у відпустці", - сказав Ф'юрі.

Також британець підкреслив, що вже досяг головного: "Навіть якби я виграв наступні 10-20 боїв, то це не означало б для мене стільки, скільки означає та перемога. Можна тільки раз в житті провести той самий вечір у Парижі, про який мріяв. Це робота не для звичайної людини на зразок мене. Потрібно бути особливим, екстраординарним атлетом, щоб так довго перебувати на вершині і вести себе відповідним чином - як адекватна людина, а не так, як я - явно непрофесійний і постійно не у формі.

Тому, якщо Кличко забере ці пояси, то і на краще: повернемося до того, з чого й починали. Я буду дивитися на нього, як на лідера, а він навіть знати мене не буде. Щасливі дні! Сподіваюся, всі ми отримаємо те, що хочемо".

Читайте також: "Манчестер Сіті" підтримав Кличка в реванші з Ф'юрі

Нагадаємо, реванш українського і британського боксерів відбудеться в Манчестері на "Манчестер Арені".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі