Євростадіон у Львові відкриють восени

Поділитися
© sofiaecho.com
У Львові на осінь поточного року заплановано відкриття футбольного стадіону який будується до Євро-2012. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк.

Цимбалюк зазначив, що підготовка області до проведення континентальної першості проходить відповідно до затверджених графіків.

"У жовтні минулого року львівські об'єкти чітко увійшли в графік, який на сьогоднішній день відстежує УЄФА. І в грудні місяці на підсумковій нараді віце-прем'єр Колесніков дав високу оцінку роботи Львівської команди у підготовці до Євро-2012", - сказав чиновник.

"На сьогодні питання темпів не стоїть. На початку жовтня цього року ми будемо відкривати стадіон, у листопаді буде готовий термінал нашого аеропорту і на грудень ми очікуємо введення в експлуатацію оновленої, реконструйованої, подовженої злітно-посадкової смуги», - зазначив він.

За матеріалами Інформаційний центр Україна-2012

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі