"Евертон" зробив пропозицію щодо Ярмоленка занадто пізно - Суркіс

Поділитися
"Евертон" зробив пропозицію щодо Ярмоленка занадто пізно - Суркіс Ярмоленко поки залишається в "Динамо" © Dynamo.kiev.ua
Президент "Динамо" підтвердив спробу англійського клубу підписати футболіста.

Англійський "Евертон" спробував підписати півзахисника київського "Динамо" Андрія Ярмоленка перед самим закриттям трансферного вікна. Дану інформацію підтвердив президент українського гранда Ігор Суркіс, підкресливши, що встигнути оформити угоду сторони не змогли.

"Пропозиція "Евертона" по Ярмоленку? Вона надійшла так пізно, що ми навіть не встигли оформити контракт. Я вважаю, що треба вести переговори цивілізовано. Ярмоленко - один з кращих футболістів в нашій країні. Якщо його хочуть купити, наприклад, як Драговича, то треба раніше починати переговори, щоб був якийсь запас часу. Щоб, якщо ми продали Ярмоленка, то могли когось купити замість нього, а не робити пропозицію за одну годину і 15 хвилин до закриття трансферного вікна", - сказав Суркіс.

"Чи влаштовувала мене сума, яку давали за Ярмоленка? Мене влаштовувало все, що влаштовувало б самого Андрія. Але ми не встигали підписати контракт".

На старті сезону Ярмоленко відмовився їхати на матч зі "Сталлю", як повідомляла програма "Великий футбол", унаслідок бажання змінити команду до закриття трансферного вікна.

Читайте також: Суркіс назвав маячнею інформацію про демарш Ярмоленка

Нагадаємо, за підсумками Євро-2016 Ярмоленко був включений в список головних розчарувань турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі