"Естерсунд" - "Зоря", "Скендербеу" - "Динамо": анонс матчів Ліги Європи 23 листопада

Поділитися
"Естерсунд" - "Зоря", "Скендербеу" - "Динамо": анонс матчів Ліги Європи 23 листопада "Зорю" чекає вирішальний матч у Швеції © ФК Зоря
Українські клуби зіграють чергові матчі на груповому етапі турніру.

Сьогодні, 23 листопада, київське "Динамо" і луганська "Зоря" на виїзді проведуть поєдинки 5-го туру групового етапу Ліги Європи проти команд з Албанії та Швеції.

Луганчан чекає вирішальна битва в Швеції. "Зоря" програла "Естерсунду" на своєму полі з рахунком 0:2, але з тих пір Юрій Вернидуб зумів навести порядок в команді, яка напевно жадає реваншу. Крім того, обидва колективи претендують на вихід в плей-офф турніру з першого місця.

Шведи своєю грою довели, що здатні не тільки чинити опір у матчах з досвідченими єврокубковими бійцями, але і брати очки. У підсумку саме "Естерсунд" є головним претендентом на підсумкову перемогу в групі. Тим не менш, навряд чи у луганчан буде недооцінка суперника, як у першій грі, тому варто чекати на полі рівної і цікавої боротьби.

В кадровому плані проблем у "Зорі" не надто багато - захисник Василь Прийма відновлюється після травми. Також до Швеції не прибув півзахисник Желько Любеновіч. Крім того, у Олександра Сватка напередодні помер батько, але, за словами Вернидуба, він готовий зіграти сьогодні.

"Естерсунд" - "Зоря"

Четвер, 23 листопада, Естерсунд, "Естерсунд Арена", 20:00

Пряма трансляція: "Футбол 1"

Арбітр: Кевін Блом (Нідерланди)

Орієнтовний склад "Зорі": Лунін, Опанасенко, Переймів, Гречишкін, Сухоцький, Гордієнко, Харатін, Караваєв, Андрієвський, Громов, Юрі

Прогноз ZN.UA - 1:1.

Кияни вже забронювали собі путівку в плей-офф, а вже у цьому турі у них є можливість гарантувати собі перше місце в групі. При цьому Хацкевич привіз в Албанію далеко не оптимальний склад. Через дискваліфікацію не зіграє Віталій Буяльський, а в лазареті залишаються капітан команди Сергій Сидорчук, а також Домагой Віда, Денис Гармаш та Артем Кравець. Тренер вирішив поберегти Дьємерсі Мбокані і Дерліса Гонсалеса.

У такій ситуації шанс можуть отримати найближчі резервісти і молоді футболісти, однак і в такому складі динамівці напевно будуть діяти першим номером, враховуючи рівень суперника.

"Скендербеу" - "Динамо"

Четвер, 23 листопада, Ельбасан, "Ельбасан-Арена", 22:05

Пряма трансляція: ТРК "Україна", "Футбол 2"

Арбітр: Олівер Драхта (Австрія)

Орієнтовний склад "Динамо": Бущан, Кенджера, Хачеріді, Кадар, Миколенко, Морозюк, Корзун, Шепелєв, Циганков, Мораєс, Бєсєдін

Прогноз ZN.UA - 0:2.

Раніше букмекери зробили прогноз на матчі "Динамо" та "Зорі" в Лізі Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі