Експерти вважають, що українській збірній важливо не пропустити в Мариборі швидкий гол

Поділитися
Експерти вважають, що українській збірній важливо не пропустити в Мариборі швидкий гол Несмачний впевнений, що словенці спробують забити швидкий м'яч
"Жовто-сині", на думку екс-гравців національної збірної України, у матчі проти Словенії повинні зіграти в свою гру.

Збірна України завтра, 17 листопада, у Мариборі проведе матч-відповідь плей-офф кваліфікації Євро-2016 проти збірної Словенії.

Екс-гравець збірної України Андрій Несмачний вважає, що українцям не потрібно підлаштовуватися під Словенію, а грати у свою гру. "Словенія буде все робити для того, щоб забити швидкий гол. Найголовніше, щоб наші хлопці не сушили гру, не грали так, як в останні 15 хвилин першого матчу, коли відійшли на свою половину поля. Не треба дивитися, як буде грати Словенія. Грайте в свою гру, від цього треба відштовхуватися. Тоді, думаю, все буде на нашу користь", - сказав Несмачний в ефірі програми "Профутбол".

"Моменти у нас будуть сто відсотків. У той же час ми майже весь відбірковий цикл відіграли від оборони, і тут нам потрібно утримати наявний результат. Головне - не пропустити. Стримана впевненість в тому, що ми повинні проходити Словенію, є", - вважає ще один екс-гравець "жовто-синіх" Сергій Кандауров.

У той же час травмований капітан збірної України Руслан Ротань, який у матчах плей-офф участі не бере, заявив, що 2:0 за підсумками першої гри ще нічого не означають: "Ніяких настроїв, що ми вже пройшли, в команді немає. У нас є гіркий досвід дворічної давності, так що всі зробили висновки. Так, Словенія - не Франція, але потрібно поважати кожного суперника. Ми зіграли тільки перший тайм, і зараз буде дуже важка гра".

Читайте також: Україна - Словенія: кращі фото матчу

Додамо, що матч Словенія - Україна розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі