Експерти обурені суддівством у матчі між "Металістом" і "Карпатами"

Відео
Поділитися
Експерти обурені суддівством у матчі між "Металістом" і "Карпатами" Сергій Погорілий зустрів Мар'яна Шведа двома ногами © ФК Металіст
Сергій Скрипак не вилучив футболіста "Металіста" Сергія Погорілого за те, що ледь не відірвав ноги півзахисника "Карпат" Мар'яну Шведу.

Матч 20-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги між харківським "Металістом" та львівськими "Карпатами" почався з епізоду, який мав своє продовження за межами футбольного поля.

На 4-й хвилині львів'яни організували стрімку контратаку, і Мар'ян Швед вискочив на побачення з голкіпером Сергієм Погорілим. Так як воротар вже перебував за межами штрафного майданчика, він вирішив зіграти як польовий гравець, але не знайшов нічого кращого, як просто стрибнути двома ногами назустріч львів'янину. У підсумку, лише диво врятувало Шведа від серйозного пошкодження. Однак суддя Сергій Скрипак не показав червону картку Погорєлову, обмежившись попередженням.

Таке рішення судді буквально призвело до сказу хорватського тренера "Карпат" Ігора Йовичевича. Природно незабаром Скрипак зробив те, що повинен був зробити миттю раніше, тільки він видалив наставника, а не відвертого порушника Погорілого.

Матч завершився нульовою нічиєю, що стало другим поспіль подібним результатом для обох команд.

Експерти футбольної передачі "ПроФутбол" Олександр Іщенко та Максим Калиниченко вважають, що порушення Погорілого тягнуло на червону картку. А Іщенко додав, що епізод необхідно розглянути в дисциплінарних органах, так як Погорілий заслуговує на дискваліфікацію.

Читайте також: Кварцяний хоче ускладнити життя суддям, але зробити футбол красивішим

Після ще одного матчу туру - між Динамо і Волинню у Луцьку - скарги з обох сторін викликала робота судді Віктора Швецова. Сергій Ребров і Віталій Кварцяний назвали його дії некваліфікованими.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі