Експерт виключає "Дніпро" з учасників чемпіонської гонки Прем'єр-ліги

Поділитися
Експерт виключає "Дніпро" з учасників чемпіонської гонки Прем'єр-ліги "Дніпро" випав з боротьби за чемпіонство, вважає експерт © football.ua
Леонід Буряк зазначає, що дніпропетровська команда не дотягує за рівнем майстерності до "Динамо" і "Шахтаря".

Колишній тренер збірної України Леонід Буряк вважає, що нинішня трійка кращих команд Прем'єр-ліги відображає загальний рівень суперництва в чемпіонаті.

За його словами, "Динамо", "Шахтар" і "Дніпро" знаходяться на своїх місцях, і найкращі шанси на перемогу в сезоні мають кияни і донеччани. Втім, якась психологічна перевага є у динамівців, адже "гірники" виступають не в рідних стінах, стверджує експерт. А ось дніпропетровці швидше за все вже не зможуть претендувати на золото.

"Дніпро", думаю, не буде претендувати на золоті медалі. Команда Мирона Маркевича істотно поступається "Динамо" і "Шахтарю" в плані виконавської майстерності. Мені здається, третє місце в турнірній таблиці цілком відповідає тому, що на сьогоднішній день являє собою "Дніпро", - цитує Буряка видання "Спорт-Экспресс в Украине".

Нагадаємо, що "Дніпро" відстає від "Динамо" на 8 очок, а від "Шахтаря" на три залікових пункти.

Читайте також: Після програшу "Зорі" Маркевич запропонував будувати "Дніпро" заново

15 грудня стало відомо, що в 1/16 фіналу Ліги Європи "Дніпро" зустрінеться з грецьким "Олімпіакосом". Підопічні Маркевича зіграють на домашньому полі 19 лютого, а через тиждень вирушать в Пірей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі