Експерт радить Коноплянці переглянути власне ставлення до футболу

Поділитися
Експерт радить Коноплянці переглянути власне ставлення до футболу Поки що Коноплянка значно відстає від свого візаві по "Динамо" Андрія Ярмоленка у прогресі © detskiymir.vn.ua
У чинному сезоні Євгену Коноплянці бракує впевненості та швидкості у роботі з м'ячем. Через це суперник встигає передбачити дії футболіста, що шкодить командній грі.

Півзахисникові "Дніпра" Євгенові Коноплянці варто як найшвидше змінити ставлення до власної гри, щоб знову повернутись на високий рівень та мати шанси продовжити кар'єру у топ-клубі з Європи.

Такої думки притримується екс-футболіст "Динамо", збірної України, один із найкращих нападників в українській першості 90-х років Віктор Леоненко. Він вважає, що сьогодні один із лідерів національної команди Євген Коноплянка втратив свої сильні стороні, що шкодить не тільки його команді, але і йому, бо з таким підходом у футболіста виникнуть проблеми з подальшими планами.

"Наскільки я бачу, він тільки регресує. Гадаю, тут справа не тільки в зміні головного тренера, адже позиція й функції Коноплянка на полі залишились незмінними. Отже, йому потрібно переглянути ставлення до футболу, адже тепер він робить "тридцять" дотиків, щоб обробити м'яч, потім вовтузиться з ним довго. А це значно пригальмовує атаку, потрібно все розпочинати спочатку", - цитує експерта "Український футбол".

"Сучасний футбол зовсім інший, якщо він хоче перейти до європейського клубу з ім'ям, йому однозначно необхідно працювати над собою", - резюмував Леоненко.

Нагадаємо, що на початку сезону Коноплянка був вимушений проходити лікування через травму, а після відновлення він поки не може показувати колишній футбол, тому майже не забиває голів, а головне - не віддає цікавих пасів, що часто гальмує швидку гру дніпрян.

9 листопада "Дніпро" зіграв унічию 0:0 із донецьким "Шахтарем" та не спромігся наздогнати "Динамо" на першій сходинці турнірної таблиці.

В чинному сезоні Євгену Коноплянці бракує впевненості та швидкості у роботі з м'ячем. Через це суперник встигає передбачити дії футболіста, що шкодить командній грі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі