Експерт прогнозує перемогу Кравця над Мбокані в боротьбі за місце в складі "Динамо"

Поділитися
Експерт прогнозує перемогу Кравця над Мбокані в боротьбі за місце в складі "Динамо" Артем Кравець забив 10 голів у "Динамо" в 2014 році © football.ua
Український форвард за своїм стилем гри принесе більше користі киянам, ніж африканський легіонер, вважає екс-тренер "Динамо" Леонід Буряк.

Колишній головний тренер "Динамо" Леонід Буряк віддає перевагу Артему Кравцю в боротьбі за місце в складі київської команди.

Після повернення в стрій конголезця Дьемерси Мбокані кращий бомбардир в сезоні киян отримав серйозного опонента, який всерйоз замахнувся на позиції українця в списку 11 футболістів, які виходять на поле з перших хвилин.

Мбокані підтвердив серйозність намірів відвоювати місце у складі не тільки висловлюваннями в інтерв'ю, але й діями на футбольному полі: у матчі з "Ворсклою" Мбокані відправив у ворота суперника два голи. При цьому Кравець, що вийшов на заміну, не встиг зарекомендувати себе з точки зору статистики.

Буряк вважає, що з двох точних ударів від Мбокані не варто робити поспішні висновки.

"Два точних постріли на свій рахунок записав форвард киян Дьемерси Мбокані, але навряд чи це свідчить про щось серйозне. Ризикну припустити, що за ігровим стилем та іншим параметрам "Динамо" більше підходить Артем Кравець", - цитує експерта "Спорт-Экспресс в Украине".

"Саме він, на мій погляд, є фаворитом серед трьох нападників столичної команди. Можливо, Мбокані сильніший в плані майстерності і досвіду, але у Кравця є більше перспектив для розвитку", - вважає Буряк.

Нагадаємо, що Кравець в нинішньому сезоні записав на свій рахунок 7 голів в чемпіонаті України, два точних удари в Лізі Європи і один м'яч у національному Кубку.

Читайте також: Буряк запропонував "Динамо" знайти нападника в "стилі Мессі"

27 листопада "Динамо" забезпечило вихід плей-офф Ліги Європи, обігравши у Києві португальський "Ріу Аве". Також за результатами осінньої частини чемпіонату Прем'єр-ліги кияни йдуть на зимову перерву на першому місці - відкладений 10-й тур вже не вплине на розстановку сил на вершині турнірної таблиці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі