Експерт не вважає середняка чемпіонату Франції серйозним суперником для "Динамо"

Поділитися
Експерт не вважає середняка чемпіонату Франції серйозним суперником для "Динамо" "Динамо" має вийти в 1/8 фіналу Ліги Європи
"Генгам" обіграв ПСЖ 1:0 у нещодавній зустрічі французької першості, проте динамівці повинні впевнено обігравати таку команду.

Колишній півзахисник збірної України Едуард Цихмейструк вважає, що "Динамо" має без проблем пройти французький "Генгам" 1/16 фіналу Ліги Європи.

За словами експерта, в даний час динамівці перебувають у відмінній готовності, тому середняк французького чемпіонату - не суперник для них.

"Мабуть, це найкращий варіант для киян. Знову ж таки з урахуванням сьогоднішнього "Динамо". У будь-якому випадку "Генгам" проходити потрібно. Це не суперник - з 13-го місця чемпіонату Франції, навіть з урахуванням обыгранного їм ПСЖ в останньому турі. Виходимо з того, як виглядає "Динамо". Це півроку тому для "Динамо" будь-який суперник був складним", - цитує експерта Спорт.ua.

"Єдине - не знаємо, як позначиться на їхній грі ця пауза. Будемо сподіватися, що навесні буде не гірше. Але перша офіційна гра після паузи - це завжди привід показати себе тренеру, нагадати. Скучили, хочуть грати, єврокубки. Це не той настрій, щоб вийти в півноги. Не так зараз избалованно "Динамо" єврокубками, великими перемогами, щоб так легко до цього ставитися", - вважає Цихмейструк.

Нагадаємо, що 19 лютого "Динамо" зіграє на виїзді, а через тиждень у Києві.

Читайте також: "Динамо" повторило найкращий результат "Дніпра" у Лізі Європи

Після жеребкування Ліги Європи стало відомо, що головний тренер киян Сергій Ребров вважає Генгам гідним суперником для своєї команди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі