Експерт назвав нульову нічию у матчі Україна - Литва закономірним результатом

Поділитися
Експерт назвав нульову нічию у матчі Україна - Литва закономірним результатом Збірна України не зуміла забити гол Литві
Українці мало били по воротах суперника і не включали швидкість, вважає фахівець Юрій Вернидуб. У литовців теж були моменти, але чудова гра Дениса Бойка залишила на табло "Олімпійського" сумні нулі.

У заключному поєдинку в 2014 році збірна України не зуміла обіграти Литву в товариському матчі. Глядачі на НСК "Олімпійський" в Києві стали свідками нудної гри, а футболісти рідко створювали небезпечні моменти біля воріт.

Юрій Вернидуб, головний тренер "Зорі", яка делегувала в збірну п'ятьох футболістів, вважає, що в першому таймі футболісти не могли створити тиск біля воріт суперника з-за поганої зіграності, а після виходу на поле Андрія Ярмоленка і Євгена Коноплянки у грі "синьо-жовтих" застопорилися центральні півзахисники.

"не Можна сказати, що українські футболісти грали абияк, але, можливо, на діях позначилася товариський статус поєдинку, а можливо, і ранг суперника", - цитує Вернидуба газета "Команда".

"У другому таймі повинні були зробити свою справу заміни і перестановки, але чомусь в деяких моментах литовці виглядали навіть краще, особливо при переході з оборони в атаку. З виходом на поле Коноплянки та Ярмоленка флангова швидкість нашої команди збільшилася, проте в центрі були проблеми. З опорної зони не надходили гострі передачі і не починалися швидкі атаки. Хлопці низько сідали, не встигали підтискати при контрвипади, тому, вважаю, результат матчу цілком закономірний" , - зазначив фахівець.

Нагадаємо, що збірна України вийшла на перший тайм в експериментальному складі, але це не завадило команді диктувати свої умови на футбольному полі. Втім, Литва вибудувала насичені оборонні редути, які ні резервісти, ні вийшли після перерви досвідчені гравці - Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка - розкрити так і не зуміли.

Наступного разу збірна збереться в березні 2015-го. По всій видимості підопічні Фоменко зіграють контрольний матч, а потім їх чекає нелегке випробування з Іспанією в рамках кваліфікації Євро-2016. Зустріч відбудеться 27 березня на виїзді.

Читайте також: Йожеф Сабо обурений грою збірної України у захисті

Напередодні поєдинків листопада, у яких українці обіграли Люксембург у відборі на Євро-2016 (3:0) та зіграли внічию 0:0 з Литвою, експерти Леонід Буряк, Йожеф Сабо та Олег Саленко радили нападникам збірної додати в агресивності.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі