Екс-зірки збірної Словенії в матчах проти України чекають на повторення 1999 року

Поділитися
Екс-зірки збірної Словенії в матчах проти України чекають на повторення 1999 року Захович забивав Україні в 1999-му
Златко Захович вважає, що словенцям під силу вийти на чемпіонат Європи, а Міленко Ачимович згадує своє везіння.

Екс-зірки збірної Словенії, які забивали у ворота української збірної в плей-офф кваліфікації Євро-2000, вважають, що нинішній команді Словенії під силу повторити досягнення 1999 року і ще раз пройти "жовто-синіх".

"У мене дуже погані новини для збірної України. З дванадцяти останніх матчів у Мариборі ми програли тільки один, а в десяти перемогли. Це дуже щасливий стадіон для Словенії, перемогти нас у Мариборі майже неможливо", - відзначив Златко Захович.

Також він висловив упевненість у тому, що словенці пройдуть Україну: "У збірній України я б відзначив Коноплянку і Ярмоленка, це справжні топ-гравці, але у футболі трапляється все. Навіть топ-гравці іноді програють. У нас більше досвіду, ніж у України, якщо брати до уваги стикові матчі. З чотирьох плей-офф ми виграли три, а українці - жодного з п'яти. Так, українська збірна дуже сильна, але впевнений, що на Євро буде грати Словенія".

А автор легендарного голу у ворота Олександра Шовковського Міленко Ачимович згадав той фарт, який дозволив словенцям пройти плей-офф у 1999 році.

"Дуже хотів, щоб ми тоді виграли у України вдома, у мене була одна можливість, я спробував. Побачив ворота і був здивований, що вони порожні - просто вдарив і все. Але щоб забити з такої відстані - потрібно везіння. І мені справді пощастило. Навіть після гри не міг повірити, що мені вдалося забити такий гол. Але він би нічого не коштував, якщо б ми програли в Києві".

Нагадаємо, Україна зіграє зі Словенією 14 і 17 листопада. Перший матч підопічні Михайла Фоменка проведуть вдома.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі